Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fantana de ciocolata si torturi, Casa Novias
1 lei
Brand
Casa Novias
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tortul miresei reprezinta o adevarata traditie in cadrul nuntii si simbolizeaza dulceata, prosperitatea si dragostea de care vor avea parte cei doi tineri casatoriti.

Tortul trebuie sa fie si el integrat in tema receptiei si sa reflecte stilul si gusturile noului cuplu prin design-ul, forma si decoratiunile sale.
Poti alege o forma traditionala sau poti veni cu o idee inedita, care cu siguranta va fi materializata de colaboratorii nostri.

O noua si unica metoda de a ofei dulceata si distinctie evenimentului, pe langa traditionalul tort, este fantana de ciocolata. Invitatii vor fi incantati si atrasi de fondue-ul de ciocolata in care pot scufunda bucati de fructe proaspete.

Elegant…O sculptura de gheata va transforma orice petrecere intr-un eveniment cu clasa. Fiecare sculptura va fi insotita de un suport si lumini care sa o evidentieze. Poti opta si pentru decorarea meselor cu astfel de obiecte, spre exemplu pentru servirea unor preparate mai speciale.

Noi iti oferim posibilitatea de a transforma nunta ta intr-o experienta memorabila si te asiguram ca va fi ceea ce ai visat…sau chiar mai mult.

Casa Novias este o agentie specializata in organizarea de nunti care reflecta personalitatea si stilul unui cuplu pe parcursul intregului proces de planificare. Iti oferim o gama larga de servicii personalizate si de calitate, care vor transforma planificarea nuntii tale intr-un proces placut.

Lasa totul in seama noastra si vei avea parte de un eveniment atent gandit si organizat pentru ca tu sa te bucuri de cea mai speciala zi a vietii tale!

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura